Paljon on kaikkee tapahtunut reilun vuoden aikana. Päällimmäisenä mieleen tulee meidän uusin perheenjäsen cavalieri Billy ja hänen kanssaan tehty eilinen huippuhetki, Nasun ensimmäinen LUVA ja kolme SERTiä ja Pumban ilmoittaminen ekoihin kisoihin.

Vuoden 2012 juhannuksena meidän laumaan liittyi komea ja ihanan suloisen nassun omaava C.I.B FI MVA EE MVA LV MVA LT MVA RU MVA BALT MVA Tasset Billy Idol, tuttavallisemmin Billy eli B. B on syntynyt 17.11.2008 ja oli meille tullessaan kolme ja puoli vuotias.

eka%20117-normal.jpg

Nasun agikisoista sen verran että yksi LUVA on kasassa ja muita hienoja tuloksia, kuten Seinäjoelta sijoitukset 2., 2. ja 1! Nämä kuitenkin yliajalla ja ratavirheillä. Lisää tietoa agituloksista löytyy nettisivulta. Juhannuksena mennään Tuorlaan kisoihin, Nasu starttaa kahdella radalla, lauantaina hyppyrata ja sunnuntaina agirata.

min%C3%A4%20ja%20nasu-normal.jpg

Pumban ilmoitin kans ekoihin kisoihinsa Tuorlaan. Saas nähä kui mein käy. Pumban kanssa ollaan reenattu kovasti ja haasteena on vielä koiran pysyminen hanskassa (ettei lentelevät lehdet ja karvapallot vie mennessään) ja kepit menee vaihtelevasti, osaa mennä ne kyllä nopeesti ja hyvässä rytmissä alusta loppuun.

eka%20234-normal.jpg

Ja mikä nyt ihan tuoreimpana! Nasu on kerännyt kolme SERTiä kasaan ja valioitui eilen. Ensimmäinen Serti tuli viime kesänä pääerkkarista Tampereelta 30.6. tuomarina John Geddes, toinen tänä keväänä palveluskoiraerkkarista Helsingistä 9.5. tuomarina Svein Helgesen ja kolmas Kotkan KV näyttelystä 15.6. tuomarina Laurent Pichard. Eli Nasu on nyt Suomen muotovalio!!! Wuhuuuu!!! Nasu oli eilen myös ROP-Veteraani, Helsingissä Nasu oli myös VSP ja VSP-Veteraani! :) Hyvin jätkä tykittää! Päästiin eilen siis myös pyörähtään isossa kehässä.

Nasu ja Saku oli sitten vuosiin viimein taas samassa kehässä ja pääsivätkin pyörimään kehään aivan kahdestaan kun kolmas veteraani oli poissa. Ihanaa nähdä teitäkin Arja, Jouni, Saku ja Nick <3

kakkonen%20175-normal.jpg

kakkonen%20176-normal.jpg

ROP-Veteraani Gillespie Dream Design ja VSP-Veteraani Bombattaren Petit Bear
Tuomarina
Petkevica Beata, Latvia

kakkonen%20197-normal.jpg

Billy VAL1 SA PU1 CACIB VSP Voi mikä päivä! :)
Olipas kivaa kun vielä kerkesin itse esittää molemmat, vaikka B:n kanssa kehään menoa jännitin kovasti.

kakkonen%20137-normal.jpg

ROP-Veteraani Bladepitfall Lady Lover ja VSP-Veteraani Black Sara's Wonderofmoonray
Tuomarina Pichard Laurent, Switzerland
(Narttu kuvassa vain puoliksi koska kuvaajani törmäsi tuomariteltan tolppaan, selvisi hengissä, eli ei tainnut sen suurempia kolhuja tulla) ;)

kakkonen%20206-normal.jpg

Kohtalaisen haastavaa saada kaikki katsomaan yhtäaikaa samaan suuntaan.
Päivän mahtava saldo vasemmalta:
Billy VAL ERI1 SA PU1 CACIB VSP
Nasu VET ERI1 SA PU3 SERT -> FI MVA ROP-VET
Ruusa VET ERI1 SA PN4 ROP-VET
Abbie VAL ERI1 SA PN3

kakkonen%20216-normal.jpg

Kiitos Pauliina ja Eveliina ikimuistoisesta päivästä! <3

Vielä isonkehän veteraani vauhtia
kakkonen%20220-normal.jpgkakkonen%20226-normal.jpg