Meille sattu eilen haaveri :( 
Nasu leikki pallon kanssa tässä mein omassa "uudessa" pihassa. Tuolla nurmella, minkä olen yrittänyt siivota ja pitää romuttomana... mutta liekkö miltä ajalta mut ilmeisesti lasin sirpale oli johki jääny ja Nasu parka talloi sen ja sai ison haavan anturaan.
Ei se ees mitään vinkunu tai ontunu tai mitää, en edes tiedä missä vaiheessa se tapahtu... pari tuntia leikittiin ulkona ja kun pyysin koirat sisälle (Pumba oli kiinni hihnassa) huomasin että mein rappusilla oli veriset jälet ja ne jatku sisälle asti ja koko keittiön lattia oli niitä täynnä. 

Ensin katoin jannen jalat, sit Pumban, sit huutelin jo avokille ja kaverille kunnes katoin Nasun jalat... ja pirukas siinähän se... ei muuta ku koira kylelleen ja huuhtelin haavan ja leikkelin karvoja jotta näkisin mitä tapahtu ja hui kauhistus mikä vekki. Sit soitteleen päivystävälle eläinlääkärille, siinä toivossa et ois ollu jossain lähellä. No ei ollut, joten soitin sit eläinlääkäriasemaTtuhatjalkaan (jonne tämä päivystävä opasti soittamaan). He pyysivät tulemaan heti ja ottivat Nasun kiireisenä vastaan, muutama ihotauti potilas joutui odottamaan.

Nasu sai rauhoittavaa ja lekurin kanssa siirrettiin Nasu toiseen huoneeseen ja jäin siihen autteleen, kun kiirettä piti heillä kaikilla. Parit tikit tuli, ab kuuri, kipulääkettä ja hoito-ohjeet. 

Mutta voisiko joku kertoa miten tuo potilas pidetään paikoillaan??? :D Ei taida olla kipeä kun ei onnu yhtään. Vain hyppii ja pomppii kun pääsee ulos tekeen tarpeitaan, vaikka on metrin mittasessa narussa. Onneksi Nasun saa rauhoittumaan suht helposti, mut miten sille voi selittää et pitää olla nätisti et jalka paranee paremmin...??? ;)

Reppana yrittää tunkeutua nyt kaulassa olevan kaulurin kanssa joka paikkaan... ja tikit pitää pitää paikallaan 10-12 vrk:tta. Eli kauluri yhtä monta yötä. Jos Nasu ei sitä kovasti kihnuta, niin kauluria en päivällä laita ollenkaan...

Toivottavasti paranee hyvin ja pian, jotta "vauva" pääsee taas riehuun. :D