Ensinnäkin SAKULLE (Nasun veljelle) HIRMUISET ONNITTELUT!! FIN MVA!!! ONNITTELUT MYÖS KASVATTAJALLE JA SAKUN KOTIIN!! =D Nyt juhlat pystyyn!! =)

Sitten muuta... :)

Pumba on nyt sitten ilmoitettu ensimmäiseen näyttelyyn! Saarijärvelle. Näyttely Saarijärvellä on 9.-10.8.2008. Pumba on tuolloin lauantaina pennuissa. Pumban siskokin Pylkönmäeltä on tulossa. :)

Nyt alkaa armoton reenaaminen. =) Kotona ainakin kaikki sujuu hyvin. =) Ruvetaanpas harjoittelemaan sitten paikallaan seisomista tuolla ihmis-/koiravilinässä. =)

Samalla täytyy Nasunkin kanssa renata marraskuuta silmällä pitäen, paikallaan seisomista ja hiljaisuutta! hehehe!! :P

Immeiset hei!! Jos huomaatte jossain olevan mätsäreitä niin olkaapas ystävällisiä ja ilmottakaa!! Kaikkia kun en netistä löydä. =) Päästään poikien kanssa harjottelee! =D Siis kunhan ne mätsärit olisivat tällä Jyväskylä-Saarijärvi välillä. Kiitän ja kumarran!

Sitten Jannen kuulumisia! Janne poika kasvaa ja vauhdilla, sanoo jo paljon yksittäisiä sanoja. Mutta "äiti" on se kaikkein suosituin =D !!!!! Janne nousee jo seisomaan tukea vasten ite (aina sillon tällön) ja eilen otti ensimmäiset askelet ite tukea vasten. On se vaan ihanaa kun tuommonen pieni nappisilmä tulee luokse, kiskoo lahkeesta/helmoista ja sanoo äiti, äiti... Siinähän meinaa tulla itellä itku ja parku! =) No, kun on tarpeeksi kauan kiskonut lahkeesta/helmasta, pääse syliin... ja sitten tulee semmoinen ihana pienen pojan halaus!! C: Kyllä täällä äitiä hemmotellaan oikein urakalla. =)

Mukavaa kesän jatkoa kaikille ja halauksia!! =)

Ja sitten kuvia pojista =)

1707134.jpg

"Äiti! Mun lautanen on jo tyhjä!"

1707137.jpg

Pesun jälkeisiä tunnelmia :) Tuli Pumbasta ihan piikkisiili mieleen! ;)

1707143.jpg

Nasun juhannusherkku! =P Ekaks se oli Jannella, kun Pumba ei kerennyt niin Nasu vei ensin. (lattialta, ei Jannen kädestä) :)

1707146.jpg