Nyt on vuoden 2010 näyttelykausi meidän osalta aukaistu! Nasun kanssa lähettiin jo lauantaina porhaltaa kohti Kajaania. Nasun näytönpaikka oli sunnuntaina. No, su aamulla heräsin siinä 5:45 ja lähin Nasun kanssa lenkille. Onneksi ei ollut enää kuin jotain -12 astetta pakkasta. Sit aamupalle ja menoksi. Hotellilta ei ollut kuin vähän reilu 2 km pallohallille. Perillä oltiin siinä 8 maissa. Perillä meitä jo odottelikin Marika ja Eetu! Olipas ihanaa nähä taas teitä! Harmi kun tuomari ei ymmärtynyt koirakauneuden päälle...

Nasun arvostelu piti käydä suomennuttamassa kun en saa  ite tuosta tekstistä selvää ja vielä tällä hyvällä kielipäällä ei ois onnistunut senkään vertaa...

Tuomarina oli Kresten Scheel, Tanska

"4-vuotias uros. Oikea kiilan muotoinen pää. Miellyttävä lempeä ilme. Hyvin asettuneet korvat. Tasot voisivat olla saman suuntaisemmat. Kaula voisi olla hiukan pidempi. Lapa voisi olla loivempi. Ylälinja voisi olla tasaisempi. Hyvät takakulmaukset. Seisoo pihtikinttuisesti. Hyvä turkin laatu. Väri voisi olla puhtaampi (? mitä vtta). Häntä hiukan kyhyt ja kannetaan liian korkealla selän päällä. Melko mukavat etuliikkeet. Rajoittuneet takaliikkeet." Tulos AVO H.

Että semmosta..... näin hyvin meillä tälläkertaa.... mut oottakaahan vaan... täältä me taas tullaan!!! Ja näytetään mistä se kana oikein pissii!!! Tarvittaessa vaikka kukkokin!!

Kuvat on melkostalailla pimeitä, mutta tämän maanantai päivän otoksen laitan sekaan... tais pojilla olla ikävä toisiaan, kun olivat jokainen viikonlopun eripaikoissa.