Nyt sitä ollaan asuttu maalla jo pari viikkoa. Vanhan asunnon avaimet on luovutettu pois ja se p-mainen loppusiivous tehty. Hiphip huraa!! Kaikki ollaan ihan hyvin kotiuduttu, ehkä meille "vanhuksille" tämä oli helpompaa ku nuille kolmelle juniorille. Janne on selvästi reagoinu eniten. Nukkuu yönsä huonosti. Mutta tänne kun muutettiin pikkumiehen pinnasänky otettiin pois ja nyt isopoika nukkuu omassa "oikeassa" sängyssä. Pari kertaa olen heränny yöllä siihen kun on Janne könynny kainaloon nukkumaan. Aamulla sitten vieressä onkin kaikki, kyllä mun kelpaa kun on neljä miestä mun kanssa samassa sängyssä. Muuten Janne on kyllä kotiutunut hyvin. Leikkii makkarissa ja touhuaa paljon itekseen. Jos komennan, niin menee juosten makkariin ja sulkee oven perässään. Tuntuu vähän siltä ettei sitä kiinnosta mitä äiti sanoo.

Pumba alko vinkumaan ja "huutamaan" hirveesti ku jäi Nasun kanssa tänne kaksin. Hain haukkupannan viikoksi lainaan ja nyt näyttäisi siltä että se loppu samantien siihen. Huimaan kahteen haukkuun. Ainakin toivon niin.

Nasu on kans normaalia enemmän perään, mutta ei ilmota sitä ääneen. Kovasti vahtii etten karkaa kovin kauas. Mutta se edistys taas siitä on meille tullut että voin pitää Nasua irti kun ollaan pihalla kävelyllä. Olettaen ettei tule muita koiria vastaan enkä päästä Nasua 10 metriä kauemmas, niin kontrolli säilyy. Ja tuo seis-käsky toimii yllättävän hyvin, verrattuna siihen että sitä ei olla vielä keretty juurikaan nyt renaileen. Ja mukana on ollut koko poppoo. Nasu tottelee nyt muutenkin paremmin, kaikki menee (yleensä) kerrasta perille. Toisin kuin Pumballa.

Pumbaaki pystyy sen verran pitään irti et mennään autosta sisälle ja toisinpäin. Muuten ei tällä lurppakorvalla taho olla korvia.

Tässä hauska kuva, isäntä leipoi pullia (ekaa kertaa ja oli muuten hyviä). Ja pojat sitten kilpaa söi taikinat sen sormista.