Jees poks!!

Nyt on sitten eka päivä ohi, mukana olivat Nasu ja Pumba, Pumban sisko Saara (Adelaide) ja Virveltä Rocky. Kaikkien saldona EH.

Aamulla oltiinkin Paviljongilla jo kasin pintaan, eipä ollut paljoa vielä porukkaa paikalla. Ja sai ihan vapaasti valita minne häkin sijoitti. Nasu ja Rocky olivat vierekkäisissä kehissä. Pumba ja Saara toisessa päässä rakennusta.

Asta onneksi suostui esittämään Pumban. Kiitos siitä Astalle. Ja kiitos kuvaajille, vaikka kuvat onkin vähän pimeitä. ;)

Pumban oli juniori uroksissa, tuomarina Cheryl Currie-Thompson, Australia. Arvostelu kuuluu näin: Erittäin hyvä rotutyyppi. Keskikokoinen. Sopusuhtainen pää. Hyvä kuono-osa. Tasapainoiset, hyvät kulmaukset. Liikkuessa kyynärpäät kääntyy ulos. Liikkuu takaa ahtaasti.

Nasun esitin ite ja sain "konkareilta" vinkkejä. :) Nasu oli avoimessaluokassa. Tuomarina Ursula Langer, Saksa. Oli kyllä (ilmeisesti) lähellä ettei olisi tullut EH4, koska tuomari juoksutti mua ja Nasua uudestaan ja sitten yhtä toista koirakkoa. =) Nasun arvostelu menee tällä kertaa näin: hyvä väri. Hyvä runko ja ulottuvuus (?). Erittäin hyvä pää. Kevyet korvat. Niskan pituus hyvä. Ylälinja hyvä. Liikkuu leveästi edestä ja ahtaasti takaa. Häntä nousee selän päälle.

Noora esitti Saaran juniori nartuissa, EH tulla tupsahti seuraavanlaisen arvostelun saattamana: 11 kuukautta vanha, kuiva/laiha, voimakkaan värinen, hyvä pään tyyppi, liikkuu hieman ahtaasti takaa, löysästi edestä, jyrkkä otsapenger. Tuomarina Howart Ogden, Iso-Britannia.

Rockyn arvostelun voi lukea täältä. Kunhan ne vain päivitetään. ;) Tuomarina oli Tuula Pratt, Suomi.

Kertokaa ihmeessä jos olen tulkinnu nuita väärin ;).

Huomenna sitten taas Pumban kanssa uudestaan!! =D

Ja vielä pari kuvaa...

Minä ja Nasu, tuomarin silmien alla

2083833.jpg

Asta ja Pumba, piti vain vähän valottaa ;)

2083844.jpg

Virve ja Rocky

2083824.jpg