Huh hellettä!

Viikonlopuksi maalle rentoutumaan...? Ja siskontytön ristiäiset tiedossa. :) Nasu juhlakuntoon ja krvatti kaulaan! =)

Poika saapi juoksennella vapaana, paimentaa Tahvoa ja Ratoa.

Pääsen itse ajamaan Ratolla pitkästä aikaa kärryillä. Nasu mukaan ja menoksi. =) Hyvää liikuntaa hepalle kun nykii mua perässä ja Nasu saa juosta vapaana. Hirveästi tekisi mieli ratsastaa, mutta kun se ei oikein ole enään tässä vaiheessa suotavaa. :( Ja kun tuo maha alkaa olla jo tiellä. Enkä varmaan pääsisi enään kipuamaan selkäänkään.

Jos tulee reppanoille ;) kuuma täytyy viedä ne uimaan. Ratoa tosin veteen en ole koskaan saanut uimaan asti. Ainoastaan kahlaamaan ryntäitä myöten. Ja Nasu ui vain silloin vauva kesänä, viime kesänä sitä ei saanut houkuteltua uimaan... Pitää lähteä jonnekkin mökille ja uida kauemmas järvelle... jos se sitten tulisi perässä. Mutta uimisen on hoitanut siskon koira Rocky. Joka tosin on semmoinen uimamaisteri (kultainen noutaja), joka hakee äitin koristelumpeenkukat lammesta "Mitä tänne on tämmöisiä roskia heitetty?" heh! ;)

Kuudennellakuulla olen nyt ja vielä olisi kolme kuukautta jäljellä. =) Liikkeet tuntuu jo kovasti. Painoakin on tullut. Mutta olo on muuten oikein hyvä. Pahoinvoinnit on ohi (IHANAA!!) mutta lonkat ja alaselkä meinaa välillä äkkäillä. Joten "rangaistuksena" siitä Nasun lenkitys on jäänyt vähemmälle. Mutta onneksi poika pääsee nyt viikonlopuksi maalle kirmaamaan. Ja ollaan iltaisin heitelty takapihalla lelua.

Vielä kun tulisi ensi kuun puoliväli, niin voisi "hommata" uuden kameran. Ja saisi pojasta paljon kesäkuvia! Taitaa poika ´lihota´samaa tahtia kuin minä. ;) Joten pitänee ottaa kuvia vain päästä... heh! Nasu pitää niin hyvin huolta linjoistaan, ettei se lihomaan pääse... ;P

Mutta kuulemisiin! =D