On se kumma kun se jaksaa nuin vettä sataa ja olla plussan puolella. Nyt sitten tulee lunta mutta edelleen mittari näyttää plussaa... Tulis edes parin asteen pakkanen niin lumipysyis. :)

Kävin toissapäivänä katsomassa aivan ihanaa cavalierin urospentua. =) Kyllä oli sulonen. =D Mutta ei tainnut se pentu nyt tulla meille... Jos tässä ensin muuttaisi rauhassa omaan kotiin ja sitten katsoisi toista koiruutta... *harmitus :(

Tai sitten ei... hih ;) Rupesin miettii sitä pentua uudestaan... hih!! En sitten osaa päättää... =)

Nasu oli tänä aamuna aivan ihana. Tunki kainaloon nukkumaan kun herättiin siinä kaheksan maissa... Yleensä jos Nasu tulee viereen se nukkuu mun jalkojen vieressä, nyt tuli kainaloon asti... =) Janne naureskelee omassa sängyssään ja Nasu vaatii rapsutuksia kainalossa =D Kyllä oli mukava nousta ylös kahden hyväntuulisen pojan kanssa.

Janne on oppinut pitämään tuttipulloa itse. Ja Nasu on ruvennut suojelemaan poikaa vierailta. Menee aina pojan ja vieraan väliin. Ei kylläkään tee mitään muuta ku seistä jököttää siinä, mutta eihän niitten vieraitten tartte Janneen koskea. Ja siinä samalla Nasukin saa lisää huomiota vierailta. Ekaks ajattelin et Nasu on mustis. Mutta kun minä nostan Jannen syliin niin Nasu pyörii mun jaloissa niin kauan kuin vieras on lähellä. =) Nasu ei kuitenkaan ole äkäinen vaikka vieras koskisikin poikaan... :)

Viime viikonloppuna oli sen verran lunta että pappa pystyi ajamaan kelkalla. Nasu saikin hyvät lenkit kun juos perässä... hih! Poikakin heräs katsomaan ja siinä samalla otettiin muutama hanki kuva.

 

1221366.jpg

1221378.jpg