Eli Pumba-Pumbernikkeli-Pumpsi on nyt terve. Antibiootit loppuu maanantaina.

Eilen laittelin Nasua ja huomasin että Janne viiletti omaan huoneseen ja laitto oven kiini perässään (mitä ei normisti tee), siinä sitten heräs epäilys ja menin perässä. No, Pumban antibioottitabletti-pussi oli kädessä hoki sängyssään "äiti hyvää, nam nam." Kysyin että söitkö, vastas "joo" ja oli tyytyväisen näköinen, mutta mun laskujen mukaan siellä oli kaikki tallessa.. onneksi!! Hetken kuluttua tuli rintapielusmärkänä luokse ja sano "äiti, hyvää limppaa. Lisää!" No, ei meillä oe limpsaa niin että Janne sais sen. Menin Jannen perässä keittiöön kattoon ja kysyin et mitä otit, vastaus "tätä". Ja kyseessä oli rypsiöljy pullo. Mahto olla tosi hyvää...

No, tänään... oltiin Pirkkahalissa, tai siis nykyisessä Tampereen urheilu- ja palloiluhallissa. Siellä oli/on meneillään KV koiranäyttely. Nasulla oli siis tänään lauantaina 20.3.2010 siellä tarkoitus näyttää tuomarille mistä kana pissii. Ja niin Nasu tekikin. Käyttäytyi äärimmäisen hienosti.   Minun rakkaus!! Tuomarina oli Adrian Landarte, Uruguaysta. Avoimeen oli ilmoitettu 18 urosta, joista 3 oli poissa.

Olen erittäin tyytyväinen Nasun käyttäytymiseen ja esiintymiseen. Oli tosi nätisti paikoillaan ja juoksi nätisti, häntäkin pysyi jo paremmin alaalla, mutta edelleen tahtoo "kipertyä". Mutta Nasu on silti mulle aina se ykkönen vaikka tuomari sanoisi muuta. Se ei tunnekkan täät ihana ja rakasta koiraa.... sen menetys!!

Nasun arvostelu: "Erinomainen tyyppi. Erittäin hyvä pää, voisi olla paremmat korvat. Erinomainen edestä, voisi olla paremmat kintereet. Liikkuu ahtaasti takaa, voisi olla parempi häntä. Erinomaiset mittasuhteet. Erinomainen urkki ja väri." AVO EH

Paikalla oli myös Saku taustajoukkoineen. Saku käyttäytyi mallikkaasti (on tainnu opettaa näinä kertoina veikalle, miten tää homma toimii). Saku oli valioluokan ERI1. Hienoa!! Onnea!! Oli kiva nähä pitkästä aikaa Saku, Arja ja Jouni! Ja kesällä tulen rehvaamaan sinne teille paikanpäälle loputki lapsoset.  Ei malta odottaa!! Toivottavasti tein kotijoukot oppii käyttäytymään... Tai ainakin nuo juniorit!