Niinpä niin... lähtö tuli sunnuntai iltana 26.8. ja poika syntyi 27.8. klo 2.46. =)

Komea poika! =) painoi 3300 g ja oli 47 cm pitkä. Äitin oma pikku Herkules! =D

Eilen kotiuduttiin. Ja poikaa rupesi hirveästi suututtamaan kun piti laittaa niin pirun paljon päälle kun oli vain 12 astetta lämmintä. Siinä huuti hetken pää punaisena ja tulipa tietysti kuuma. Mutta onneksi rauhoittui nopeasti. Auto matka oli uusi ja ihmeellinen, sattuipa matkalle sitten tietyökin. =) Joka hidasti matkan etenemistä. Milloinkohan viimeksi tuo JKL- SVI väli on tuntunut noin pitkältä?? Tahtoi vain äkkiä kotiin, kun tuo istuminenkaan ei ole vielä ihan helppoa. ;)

Poika voi hyvin ja niin voi myös äiti. Mitä nyt vielä vähän väsyttää, ja kun ei ole tottunut nuihin yöheräämisiin. Mutta hetkeäkään en vaihtaisi pois. (ainakaan vielä, heh! ;) )

Ensimmäinen yö kotona meni hyvin. Meni vain aika kauan ennenkuin poika heräsi ensimmäisen kerran syömään.. pikkasen piti herätellä. Aamulla kun pappa lähti töihin, oli poika vilkuttamassa. :) No ei nyt ihan vielä vilkuttanut mutta pikkasen vilkuili pappaa. =) Ja sitten rupesi syömään. =P

Nukahettiinkin sitten molemmat aika nopeesti, jäi syömiset vähän kesken. Mutta aamulla sitten puolentoistatunnin päästä jatkettiin... ;)

Nasukin oli heti vastassa kun tultiin kotiin. Ja minultakin meinas päästä itku kun pääsin takasin Nasun luokse. Kamala ikävä kerkesi tulla omaa pientä karvapalloa!! =)

Vauvaa Nasu haisteli heti että mikäs tuo on... Kovasti kävi koko illan ja yön tutkimassa ja haistelemassa. Mutta oikein nätisti ja varovasti kävi. Yöllä kun vaihdoin vaippaa, Nasu oli mukana... =) Eipähän tarvinnut olla yksin, kun poika oli puoliunessa koko toimituksen ajan. ;) Pylly pesullakin oli Nasu mukana... :) Kurkki oven raosta... Aamulla sitten pikkasen urputti kun en noussut sängystä päästämään sitä ulos, mutta muuten on ollut tosi kiltti poika. =)

Ja vielä kuva pikku Herkuleksesta.

865395.jpg

Vaikka puhunkin pikku Herkuleksesta, se ei ole pojan nimi. Pojan nimi on Janne. =)