... vai miten se meni? 

Kuitenkin kuraa ja kylmää jo alkaa oleen iha riittävästi. Pojat voivat hyvin, saavat lähes joka päivä kirmata lähimetsässä, kun viimein sain aikaseksi katsastaa paikan.  Jokainen koiranomistaja tietää miten nuo "pedot" rakastaa vapaana juoksentelua rämeikössä.  

Juuri sain poikien päät sekaisin ja vauhtia niitten pääkoppiin, kun molemmille erikseen ripottelin nakkeja ympäri kämppää ja joutuivat ne sitten etsimään. Kohta pitänee nostaa vähän ylemmäksi ja laittaa enempi piiloon, mutta ihanasti jaksavat jokusen nakin etsiä.... johtuskohan siitä et saavat muutenkin hyvin vähän ja harvoin herkkuja.

Janne kasvaa myös kovasti ja alkaa "heittelemään" ilmoille mieltä askarruttavia kysymyksiä. Viimeisin johon törmäsin eilen, oli kun hän laittoi kaulaansa roikkumaan avainlenkin ja tuli sanomaan että "Laitoin tämän päähän." Johon tokasin että "Kaulaan." Siinä Janne hetken monttu auki katseli ja hieroi niskaansa. Aloin itsekkin miettimään että missäs vaiheessa se roikkuu kaulassa? Kun avainlenkki selvästi kiertää niskan takaa ja roikkuu pienellä miehellä jossain navan seudulla...  Eikös kaulaketjukin pitäisi nimetä uudestaan ja alkaa sanoon et niskaketju tai niskakoru? Sehän ihan selvästi menee tuosta niskan takaa ja roikkuu tuossa kaulan alapuolella. Eli onko se sittenkin kaulanaluskoru ?  Jos tää kyselyikä alkaa tämmöisellä pähkäilyllä, en uskalla edes aatella mitä sieltä on tulossa vielä... taitaa joutua ite kohta hoitoon....

Käytiin tuossa Nasun kanssa pyörähtämässä Porvoon näytelmässä 11.9.  Pumba tuli mukaan. Perillä meitä Arja ja Jouni enempi ja vähempi karvasten kanssa jo odottelikin... ja me muka oltiin aikasi.  Nasun tuloksena oli EH. Ei oikein jaksanut poika kiinnostua itsensä esittelemisestä yhtään. No, eihän sitä aina. Niin monesti jo onkin ollut erittäin nätisti.

Löytysköhän sitä jokunen "uusi" kuva loppu kesästä.

Meillä oli kesällä tämmöne, kumpikohan isännistä oli enempi innoissaan?

"Reipas" tallityöläinen

Tein löydön ja ostin Pumballe tuulipuvuntakin

Pumba antaa Nasulle lohtua ja lämpöä kun tuomari ei Porvoossa ymmärtänyt, ettei aina voi kiinnostaa keskittyä.