... on nyt sitten "onnellisesti" takana. Elikkäs me käytiin Saariselällä. Mukana olivat minun ja Jannen lisäksi myös Nasu, isäni, pikkusiskoni Iita ja hyvät ystäväni Asta ja Päivi (jälkimmäinen on Jannen kummi, eli oiva lapsenlikka). ;)

Mukavaa tuo lomailu, mutta silti aina mukava palata myös kotiin. Pumba meinasikin syödä minut kun palattiin. Jannen syliin änkes myös heti. Pumba nukkui mun peiton alla koko viime yön. Siitä onkin tullu varsinainen sängyn valtaaja... heh! Jos nousen sängystä ja yritän mennä takaisin Pumba on jo poikittain joko tyynyillä tai keskellä sänkyä... =) Onneksi on kevyt, helppo nääs lykätä sivuun. ;)

Lapissa me ahkerasti hiihdettiin ja lasketeltiin ja tietysti vaelleltiin... just joo... itellä ei ollut edes suksia mukana, saati sitten lumilautaa. No, sen verran tuli kuitenkin "vaelleltua" että menin kerran Kaunispään huipulle (linkillä tietysti) ja kävelin sit kuitenkin alas, Janne vaunuissa ja Nasu vierellä köpöttäen... =)

Tuli siellä muuten toki köpöteltyä jonkun verran päivittäin. Janne matkusti joko pulkassa, vaunuissa tai sitten rinkassa minun selässä. =)

Nasukin joutui välillä koville... Veti pulkassa minua alamäkeen antaen huimat vauhdit... =) Poika oli ihan innoissaan päästessään kiskomaan... ei olisi juoksuhalut millään loppunut... mutta kun harvoin vetää mitään, niin pakko pysyä kohtuu rajoissa... :)

Reissulla nähtiin poroja, aitauksissa ja ihan vapaanakin. Yhtenä iltana käytiin kattomassa kun Irina esiintyi... se ilta sitten venähtikin aika pitkäksi. Mutta kivaa oli... Vai mitä A&P?? =D Ja tietysti piti myös parina muuna iltana käydä kattomassa Saariselän yöelämää... Ja tietysti Iita jäi lapsenvahdiksi Nasun kanssa. Myös pappa oli ahkerana lapsenvahtina kahtena iltana. Laitoin kylläkin pojan aina nukkumaan ennen kuin lähdin, mutta onhan jonkun jäätävä vahtimaan jos sattuu heräämään... Ja Iita kun sattuu olemaan alaikäinen... hahhaha!!! =P

Kotimatkalla poikettiin katsomassa Joulupukkia Rovaniemellä. Eikä edes pelottanut yhtään... siis Jannea, mua pelotti Jannenkin puolesta... Mutta eikös se niin ole ettei kiltin lapsen tartte pukkia pelätäkkään...?

Matka Saarijärvi-Saariselkä kesti noin 12 tuntia ja Saariselkä-Saarijärvi kesti noin 13 tuntia. Nasu on kyllä aivan mahtava matkakaveri. Jaksaa kiltisti matkustaa koko matkan ilman urputuksia. Toki Nasu pääsee jalottelemaan kun me pysähdytään. Ja liikkeellä oltiin semmoisella pikku bussilla, että pystyy sitä pikkasen jalottelemaan siellä käytävälläkin. Jannekin jaksoi hyvin. Uni tuli auton tasaisessa hyrinässä hyvin ja syöminenkin onnistuu auton liikkuessa... vaipanvaihto välillä pientä häslinkiä, mutta hyvin sekin. =D

Tässä muutamia otoksia reissulta...

Janne lähdössä tutkimaan Saariselän maastoja

1425834.jpg

Nasu antaa päätä huimaavaa kyytiä

1425841.jpg

Tämmöinen hurmuri viihdytti meitä ravinolassa =D

1425851.jpg

Janne oli kyllä varsinainen ilopilleri koko matkan =D

1425863.jpg

Voi sen kotimatkan rennostikkin ottaa

1425870.jpg