Onpas taas aikaa vierähtänyt.... hmm... semmoisia nämä tietokoneet on... huollossa kestää. Meinaa ruveta nämä tekniset vempeleet ätteröimään mulle... heh ;) Ensin tietokone ja sitten vielä puhelin... pirhana! =)

No mutta... asiaan...

nyt on poika kasvanut jo paljon... ja nimenkin on saanut. Pojan nimi on kokonaisuudessaan Janne Tapani Kettunen, elikkäs jäi mun sukunimi. =) Ensimmäinen poika Kettusen sukuun pitkästä aikaa... =D

On se kumma miten tuo aika juoksee... pojalle tulee lauantaina 2 kuukautta... :( ei Janne enää ole mikään pieni... tai onhan se, mut ei enää NIIN pieni... Huomenna on neuvola. Tietää kuinka paljon on taas kasvanut... =) Toisaalta voisi juosta neuvolassa vaikka joka viikko niin saisi tietää (vähän useammin) miten pikku ukko kasvaa. =)

Janne on ollut (ainakin tähän mennessä ;) ) oikea pieni enkeli... tosi kiltti, varauduin pahempaan ätteröintiin... hih! Välillä kyllä ätteröidään illalla enemmän, mutta ei ylitä sietorajaa... heh!

Nasukin vahtii Jannea kun poika nukkuu yksin ulkona vaunuissa... =) Välillä käy tekemässä pienen lenkin, mutta palaa muutaman minuutin päästä takaisin vaunujen luokse. =D Sitten Nasu käy vähän pitemmällä kierroksella kartanon ympäri kun itse olen ulkona lykkimässä vaunuja... =)

Yhtenä päivänä touhusin sisällä omiani ja Janne oli sitterissä katselemassa, niin Nasu meni viereen makaamaan ja toi pojalle omia lelujaan... =) Nannen ja luun!! Ihana pikku piski!! =P kuvassa lelut ei oikein näy, sitterin ja Nasun välistä näkyy Nanne ja luu on ihan alareunassa, pikkasen näkyy...

1008019.jpg

Pikkusen on jäänyt Nasun kauluskarvoja jo Jannen nyrkkiin... hih! Siitä se alkaa... Voi Nasu parkaa! Toivottavasti ei tule kaljua... heh!!

Mutta nyt on mentävä tosissaan nukuttamaan poikaa...