Tänään oli sitten Pumban ensimmäinen näyttely, Saarijärvellä. Tuomarina oli Petru Muntean, Romania. Päiväksi oli luvattu vesisadetta. Aamulla pikkasen tihkutti. Näyttelypaikalle kun saavuttiin ilma oli pilvinen ja viileä. Pois lähtiessä alkoi aurinko paistamaan, mikä kruunasi sitten hienon päivän!! =D

Yö oli levoton… hehe! Tuli nukuttua tosi huonosti… Paikan päällä jännitys vain lisääntyi. Ponkasimme heti Pumban siskon Saaran, jo oli neiti nättinä! =) Ja kyllä kokonsa puolesta siro. Ainakin Pumba-jättiläisen rinnalla. ;)

Kehä alkoi klo 12. Pumba ja Saara oli pentuluokassa, 7-9 kuukauden ikäiset pennut. Tosin Saara oli nartuissa ja Pumba uroksissa. Sitten tulikin kiljaisu: "Onko numero 436 paikalla?"

Hehee!! Meidän vuoro. Sinne vain, nätisti poika seisoi paikoillaan, juostessa pikkasen meinasi pomppia ja muut asiat kiinnostivat pikkasen häiritsevästi. Pöydälläkin seisoi hienosti ja antoi katsoa hampaat ja "kopeloida" itseään. Hienoa Pumba!! =D Sitten vielä pienet juoksut ja palkinnoksi PEK1 ja KP. JEE!!!!

Sitten vuorossa nartut, Saaralle peukkuja. Ite häselsin niin tohkeissani Pumban kanssa että jäi Saaarasta ottamatta kuvia. =( Mutta Saaralla meni kans hienosti. Neiti juoksi nätisti ja antoi hipelöidä hyvin!! =) Saara oli PEK2 ja sai KP!! Onnea Saara ja Noora!! Hyvä suoritus!! Teilläkin eka kerta!!! =D

Sitten oli aika valita ROP ja VSP. Kyllä jännitti, Pumba seisoi hienosti ja vastassa oli kaunis samanvärinen narttu. Narttu voitti (vain) tämän kerran. ;)

ELI PÄIVÄN SALDONA PUMBALLA PEK1 KP VSP JA SAARALLA PEK2 KP

Hienoa!! Tosi hienoa!! Onnittelut myös sinne Paajalan kylän koko poppoolle!!!

Teille jotka ette tiedä mitä nuo lyhenteet tarkoittavat, voin valaista. Eli PEK tarkoittaa pentuluokkaa, KP kunniapalkintoa, VSP vastakkaisen sukupuolensaparas ja ROP rotunsaparas. =)

Tästä se lähtee etenemään!! =D Paviljongissa uudestaan marraskuussa! ;D

Illalla vielä kotosalla korkattiin shampanjaputeli!! Juhlan kunniaksi!! JEE!! (kiitos Krista, oli nami shampanjaa!) ;)

Tässä vielä kummankin arvostelu:

Pumba:

7 kk vanha uros, hyvä tyyppi, lupaavan kokoinen, ei vielä tarpeeksi vahva takaa, hyvin kulmautunut, hyvä pigmentti, tyypilliset liikkeet.

Saara:

8 kk vanha narttu, hyvä tyyppi, hyvä pää, oikea purenta. Oikea kehon rakenne, hintelä/laiha turkki ja pigmentit ovat oikein. Hieman kapeat takajalat.

Oikeasti Saara ja Pumba ovat samanikäiset, tuli vain Nooran kanssa sanottua erilailla. ;)

Tässä vielä muutama kuva onnistuneelta päivältä!!

1808299.jpg

1808293.jpg

JK. Tulipahan sitten mitattua yhdellä myyntikojulla Pumban säkäkorkeus. Halusi sellaane pikkupoika kokeilla kuinka säkämitta toimii ja hänen äitinsä näytti ja otti vielä varmuuden vuoksi uusintamittauksen. Kiitos!! Eli Pumba on 32,5 cm korkea. =)