Jeppistä jepulis! On taas jääny päivitykset vähiin... On kyllä kerenny tapahtua jo vaikka mitä. Mätsäreitä, tokoepikset, agiepikset ja lisää agitreeniä... ja kohta tulee myös Jkl:n näyttely.

Jos nyt alotettaisiin aikajärjestyksessä. 15.10. oli tokon epäviralliset. Paikkana oli Hakametsän jäähallin hiekkakenttä ja tapahtumana oli Suomen Collieyhdistys ry:n Pirkanmaan alaosaston järjestämä colliepäivä. Aloitettiin aamupäivästä nahka ja pehko collieiden kanssa temppuradalla, tokolla, totojuoksulla ja viimeseksi oli mätsäri, johon sai tulla kaikki muutkin rodut. Temppuradalla piti olla koira joko kiinni tai irti ja piti pujotella kartioita ja ottaa yhdestä ämpäristä tennispalloja ja kulettaa ne toiseen ämpäriin. Jos koira ei niitä kuljettanut ni omistaja sai kulettaa ne ite, mut leuan alla.

pah... töihin mentävä jo.... pitää jatkaa toisena päivänä
Työt pilaa vapaa-ajan tarpeet... ja koiraharrastuksen... vaikkakin rahallisesti se auttaa sitä

No, jos nyt jatkais...

Sitten oli vuorossa toko. Ensin mentiin kaikki mölliluokan koirakot, otettiin luoksepäästävyys ja paikalla makuu. Meitä ennen oli yksi koirakko ja sit tuli meidän vuoro. Tuomari totesi sen päätteeksi et muute hyvä mut älä höpötä kokoajan.

Nasun tulos:
Luoksepäästävyys 10
Paikallamakuu (1min)  7
Seuraaminen taluttimella 9,5
Seuraaminen ilman talutinta 9
Maahanmeno 8
Luoksetulo 7
Seisominen 5
Este 6
Kokonaisvaikutus 8

139/200p. 3. tulos

Jee! Hyvä me!!

Tämän jälkeen alkoi totojuoksu, joka oli vauhdikas ja hyvin hauska... Jos olisi tajunnut pikkase taktikoida ja odottaa koiraa, ennenkuin juos niin pitkälle, niin olisi tullut parempi aika! Mut pääasia että oli nii maanmainion hauskaa!

Näiden jälkeen alkoi sitten mätsäri, ensin oli Pumban vuoro ja tuloksena punainen nauha. Sitten Nasu kruunasi päivän olemalla sinisten 3. On mulla vaan hieno "lassie"!

16.10. olikin sitten vuorossa agilityn epäviralliset Sastamalassa. Ekaa kertaa päästiin epiksiin ja mukana oli Nasu, Pumba, Laura ja Roni. Kaikki me osallistuttiin ekaa kertaa. Ensimmäisenä oli 'rimaton putkiluokka'. Jossa sai valita riman korkeuden. Pumba aloitti koko tapahtuman. Eli radalla oli 20cm korkeita esteitä ja putkia. Pumba on käyny agilitytreeneissäki vasta 3 kertaa ja se meni ku vanha tekijä. Muutama ohi meno tuli ja yli ihanneajan, mutta muuten... Wau!! (taitaa olla hyvä ohjaaja heh).

Pumban tulos:
Ihanneaika 60s.
Suoristusaika 53,87s.
Ratavirheet 25/hyl
Tulos +28,87

Nasu sitten hyppi 45cm:n putkiluokan tuloksella:
Rimaton (45cm korkeudella) putkiluokka
Ihanneaika 50s.
Suoritusaika 36,98s.
Ratavirheet 0
Tulos -13,02

Nasun kanssa sit ollaankin treenattu pikkusen enempi ja mentiin sitten vielä mölliluokka, jossa ei ollut rengasta, keinua eikä keppejä. Mut ihan kokemusta haettiin ja Nasu nautti ja minä myös. Ekalla kertaa ei sit menny ihan putkeen, mutta radan sai uusia, ja johan sain sen meneen niinku halusin.

Nasun eka radan tulos:
Mölliluokka maxi
Ihanneaika 60s.
Suoritusaika 53,02
Ratavirheet 25
Tulos -6,98

Ja uusinnan tulos (kannatti tehdä )
Mölliluokka maxi
Ihanneaika 60s.
Suoritusaika 40,59s.
Ratavirheet 5
Tulos -19,41
Sijoitus 2.

Sitten onkin vuorossa 29.10. Saarijärven mätsäri. Nasu hienosti isojen punaisten 2. ja Pumba pienten punaisten 3. Virve, Jenni ja Julia oli Cindyn kanssa mukana. Ja Cindykin sai kovasti kokemusta Jkl:n näytteyä varten. Oikein hienosti tytteli seisoskeli ja antoi itseään kosketella. Olisi kyllä vissiin välillä ollut mukavampi antaa tuomarille pusuja.

Nyt olisi enään poikien näyttelylaittautumiset ja odotellaan kui Jkl:ssä käy. Siitä sitten lisää infoa. Kuvia laittelen taas kun kerkiän ja agility epis videotkin laittelen kun saan ne siirrettyä... kiireinen? Ei suinkaan