Nyt on juhannukset juhlittu ja lämmintä piisaa.

Nasullekkin tuli kuuma toissapäivänä. Jotakuinkin 28 astetta lämmintä ja poika senkun vain juoksee pallon kanssa ympäri peltoja... huhhuh! Sen jälkeen Nasu innostuikin käymään uimassa. Yhden lenkin heitti keskellä lampea. =) Harmi kun jäi kamera sisälle. Kun ei taida nuo colliet olla kovin innokkaita uimareita. Pentuja Nasu kävi usein uimassa, aina kun itsekkin meni. Mutta ei enää... :( On se niin söpö näky kun karvat kelluu pinnalla ja häntä on hassusti pinnan päällä... hih!

Pari viikkoa ollaan Nasun kanssa vietetty maalla. "Kyllä maalla on mukavaa"!! Nasu saa paimentaa Ratoa. Ja olla paljon irti. Ratolla kun käydään ajamassa, Nasu juoksee rinnalla tai edessä ja pitää huolen että tie on vapaa. heh! Jos poika erehtyy jäämään haistelemaan jotain ja me jatketaan hevosen ravatessa eteenpäin, tulee Nasulle hetken päästä kiire saada heppa kiinni. Juoksee niin lujaa kuin jaloista lähtee. Hauskan näköinen, näyttää aivan siltä kuin olisi myöhästynyt töistä. heh! ;)

Alkaa itselläkin olla aika tuskaista välillä, kun on niin kuuma ja selkä meinaa vihoitella. Sairaslomalla sitä tällä hetkellä ollaan. Alkaa mahakin olla jo aika iso. =) Maanantaina oli neuvola ja koitettiin katsoa kumpi sieltä on tulossa, mutta tämä vauva pitää jalkovälinsä niin piilossa ettei mitään näy. :) Edes reisiluuta ei saatu näkyviin. Vauva mynkää ja myhkyää pois alta. Ja potkii ultrakoneen kapulaa. heh! ;)

Laitetaanpas Nasu pojasta muutama kuva:

Nasun ja Tahvon kesäleikit =)

711910.jpg

711914.jpg