Ainakin Pekka Pouta lupasi että helteet loppuisi... eilen piti olla kesän viimeinen lämmin päivä. Mutta nyt ainakin on taas aikasta lämmintä eikä taivaalla näy pilvenhattaraakaan... lämpötila hipoo jo kohta 20 astetta.

Kesä on lopuillaan ja maha on kasvanut ja tipahtanut jo alemmas. Istuminen jossain tietyssä asennossa on jo hankalaa ;) . Vauva liikkuu kovasti ja välillä punkee niin kovasti että tuntuu kuin tulisi vatsanahan läpi. =)

Kyllä minä voisin jo lähteä käymään sairaalassa ja tulla sieltä nyytin kanssa takaisin kotiin. =D

Hih! Vierestä kuuluu hampaiden loksetta... Nasua kiusaa kärpänen. Tänä kesänä on aika moni kärpänen menettänyt henkensä ja tullut hyvin purruksi kun on pörrännyt Nasun ympärillä... heh!

Nasu parka! Joutui toistamiseen tänä kesänä käymään eläinlääkärillä. Oli pojalle ilmaantunut silmätulehdus ja korvanlehdestä lähti hassusti nahkaa ja korva oli ihan punainen, mutta ei ollut korvatulehdusta.  Ekan kerran piti käydä eläinlääkärillä tyhjennyttämässä anaalirauhaset. AUTS!! Se teki kipiää... Nasu huuti kuin syötävä... Onneksi ei ole uusiutunut. =) Ajattelin että tämä toinen käynti olisi vaikea, että poika muistaisi mitä EL teki viimeksi. Mutta ei ongelmia. Nasu oli kiltisti ja rauhallisesti paikallaan kun EL katsoi silmiä. Hih! EL moitti Nasun silmiä 'pieniksi tihrusilmiksi'. Silmätulehdus oli vain oikeassa silmässä. Korvat olivat kuulemma kauniit ja puhtaat. Punoitus korvanlehdessä johtuu ilmeisesti raapimisesta. Mutta se oli pikainen reissu sitten kaupan kautta kotiin. Haettiin jäätelöt, kun oli niin lämmintä. Nasu tietenkin sai vain nuolla loput jäätelöt minun tikusta. =P Slurps!

Nasulle jogurtti maistuu =P

847776.jpg

(piilo mainontaa) ;)