Eilen käytiin Nasun kanssa Lappeenrannan näyttelyssä. Matkaseuraksi lähti Päivi. Auto startattiin ennen aamu kuutta ja perillä oltiin yhdeksän maissa. Perillä olivat jo Nasun veli Saku ja veteraani Renny Arjan ja Jounin kanssa. Heillä oli siellä jo teltta pystyssä, ihan vain meitä varten ;) heh! Kiitos kun saimme lainata yhtä nurkkaa Nasulle :)

Aamu oli kaunis, aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta. Päivän mittaan pilviä alkoi kerääntymään taivaalle, mutta satamaan alkoi vasta kun pääsimme kotimatkalle. :) Se oli meidän onni.

Poikien tuomarina oli Petr Rehanek, Tsekistä. Nasu oli avoimessa, Saku valioluokassa ja Renny veteraaneissa.

Nasun arvostelu: 4 vuotias. Hyvin rakentunut, tyypillinen pää, leikkaava purenta, hyvin asettuneet korvat, rintakehä leveä ja syvä. Suora selkä, häntä korkealle kiinnittynyt ja liikkeessä korkealla kannettu selän päällä. EH

Nasulla oli vähän huonopäivä tänään, oli pikkasen kireänä... mutta eihän kaikilla voi aina olla hyvä päivä menossa... tyytyväinen olen reissun saldoon... tästä on hyvä jatkaa :)

Hauska lukea Nasun ja Sakun arviointeja jotka alkoivat täsmälleen samallalailla ;) *veljekset kuin ilvekset* Sen verran pitää veljissäkin olla eroa että arvostelun loppu oli erilainen... (Tosin tuo häntä pitäs saada kyllä ehottomasti alas).

Saku oli valioluokan ERI4 ja Renny veteraaniluokan ERI3.

Ja hui! Kun Arja ei voinut mennä PU kehään kahden koiran kanssa, minä menin Sakun kanssa... ja apua!! kun jännitti! :D Kyllä oli sitten niin rauhallinen verrattuna Nasuun... Onkohan ne kaikki hulivili-geenit Nasussa?? ;) Mitäs tuossa on laskeskeltu niin tuo lappeenranta oli Sakun 60. ja Nasun 10. ... että onhan nuissa luvuissa "pieni" ero :) Mahtava saldo on kyllä!! :D Onnittelut mahtavasta putkesta!! :) Ja nyt peukut pystyyn Sakulle sunnuntaiksi!!

Kotona oltiin siinä neljän maissa, pari pysähystä oli piettävä, toisella syötiin ja toisella piti tehä happihyppely, alko nimittäin pikkasen ramaseen... parin tunnin yöunet riitti just ja just et jakso nukkumatta koko päivän reissussa.. :) Nasu oli ku pieni enkeli ku päästiin kotiin ja nukku koko illan samassa paikassa ja yöksi vain vaihtopaikkaa kun käytiin iltapisulla...

Seuraavaksi olisi kuunvaihteessa sitten Mänttä, ja sinne tulee sitten Nasu, Pumba ja Saku! Oli kivaa nähdä Sakun poppoota nyt ja nähdään taas puolentoista viikon päästä!! :)


1242972748_img-d41d8cd98f00b204e9800998e