Kevättä (KESÄÄ) rinnassa ja sillee...

Nasun kanssa iltasella ennen nukkumaan menoa ollaan takapihalla heitelty Plutoa (pieni punainen vinkulelu joka muistuttaa koiraa). Sillä on tosi kiva leikkiä, hypityttää ja pompituttaa poikaa NIIN kovasti!! =D

Ja nyt poika nukkuu kiltisti MUN sängyssä! heh! ;)

Nyt kun asutaan Nasun kanssa kahden, on meidän "suhde" parantunut! =D Nyt pihalla olen myös minä kiinnostava!! Ja mitäs minä yksinäinen (?) ihminen tekisin ilman tuota karvakasaa? Töistä kun tulen, on kotona lämmin ja märkä kieli odottamassa. ;) Pyydettäessä kiltisti odottaa että mami saa takin ja kengät riisuttua ja sitten on kyllä häntä jo niin kovassa vauhdissa että meinaa peppu lähteä lentoon, jos ei kohta niitä rapsutuksia tule! =)

Välillä tuntuu niin epäreilulta mennä töihin ja jättää Nasu yksin kotiin odottamaan. Mutta onneksi parin viikon päästä on kesäloma. Ja elokuussa alkaakin sitten äitiysloma. :) Nasu on jo testannut vaunujen renkaiden maun... ;) Työnsin vaunuja kun vein ne säilöön... Nasun hyppi vierellä ja maistoi... ei vissiin ollut hääviä kun lähti pois. =)

Täytynee hankkia uusi kamera niin saa kuvia tuosta kauniista pojasta. Joka asuu puolenhehtaarin metsän vieressä olevassa kerrostalossa. Nasu onkin saanut aivan osuvan lempinimen! ;) Nähtiin nimittäin yksi päivä tuossa metikössä Nalle Puh, nyt se on kyllä kadonnut. Liekö lähtenyt etsimään hinajaa...?

Nyt Nasun kainaloon nukkumaan! Onneksi huomenna on vapaapäivä! Teen ruokaa ja ystävät tulevat syömään! Eli ystävät käyvät valmiiseen pöytään, ja Nasulle on tiedossa iltapalaksi riisiä ja broileria raksujen seassa. =P Kuin malttaa poika odottaa huomiseen! =)