"Se tunne kun kaikki kirjoitukset katoaa täältä kun yrität lisätä kuvan" -koin sen juuri ja ärsyttää niin maan hemmetisti.

Nyt lyhyesti, perjantaina tultiin Scandic Kajanukseen, saatiin iso huone joka oli mieluinen ylläri. Viikonloppu menikin auton ratissa, lenkillä, kehässä ja mikä tärkeintä, syötiin monta kertaa ha hyvin. :D

Lauantaina käveltiin näyttelypaikalle, oli Ronin vuoro näyttää mistä kana pissii. Sehän menikin upeasti! Roni oli AVK1 SA PU1 SERT -> FI MVA CACIB VSP !!! Ihan älyttömän huikeeta! Roni on minulle tuttu koira ihan vauvasta asti ja paljon ollaan Lauran kanssa harrastettu yhdessä. Tämä saavutus on nii huikee asia, et leijun vieläkin onnesta! <3
IMG_1288.jpgFIN%20MVA.jpg

Pitihän sitä tietysti juhlia illalla pullollisella kuohuvaa!

Sunnuntaina oli sitten Miton vuoro. Hienosti energiaa pursuava kakara näyttäytyi, tällä kertaa seisominen onnistui hienosti. Keskittyminen yllätti minut täysin. On se vaa pöppiäinen <3 Tulos hienosti JUK1 SA! Tuomarina Waldemar Mrowiec, Puola.
Arvostelu: 11 months old male. Very good type. Well proportioned. Excellent typical head. Correct bite. Ears well set and carried. Well set eyes. Long neck. Good deep chest. Straight topline. Excellent angulated limbs. Liguide (?) movement. Excellent coat.
IMG_1366%20%282%29.jpg
Juostessa ei pomppinu mun rinnalla kertaakaan <3

IMG_1411.jpg

Tässä junnuluokan ykkönen ja kakkonen, pitkään tuomari mietti poikien välillä, juoksutti yhdessä ja erikseen, pyöritti ja hyöritti. Tällä kertaa me oltiin kakkosia. Kuva otettu kun tuomari valitsi 12 junnusta "jatkoon" pääsijät, Mito oli heti ekana siellä. ;)