Itse olen oikein tyytyväinen tulokseen! EH tulla tujahti! =)

Tietysti paremminkin olisi voinut mennä, mutta tästä on taas hyvä lähteä jatkamaan!! Tulkaa vain hakemaan mut mukaan kyytiin, ni voin lähteä (melkein) minne ja milloin vain!! =D (ps. kunhan ilmoitat etukäteen, että voin pojan/t ilmoittaa ;))

Pumban tämänpäiväinen suoritus meni oikein hyvin, mutta arvostelussa on taas "näkemyseroja". ;) No toiset tykkäävät toisenlaisista ja toiset toisista....

Tuomarina oli sama kuin Saaralla eilen, eli Howart Ogden Iso-Britanniasta. Ja arvostelu oli tällainen: 11 kuukautta vanha black & tan. Ylirakentunut. Kauttaaltaan liian raskaan tyyppinen. Tietenkin rakenne oikein hyvä ja kulmaukset hyvät. Liikkuu vapaasti mutta mielestäni (tuomarin) ei ole tyypillinen kääpiöspanieli.

Mutta eipä ainakaan mennyt huonompaan suuntaan!! Nasu sai EH:n, Pumba sai kumpanakin päivänä EH:n, Rocky ja Saarakin sai EH:n. Eli loistava viikonloppu kertakaikkiaan!!!

Hyvä hyvä!!! Me kaikki!!! XD        ja vielä kuvatus jos toinenkin perään =)

Ensin pieni onnea tuova pusu <3

2087285.jpg

Sitten vähän kävellään/ravataan

2087244.jpg

Kattokaa nyt miten komia olen XD

2087255.jpg

Sitten meinaan törmätä kehäsihteeriin... ;) Oli kyllä tosi hauska tapaus... hehe! Seiso edessä joten meinasin kiertää hänet, mutta lähtikin peruuttaa... siinä sitten letka pysähty (olin eka) ja tuomari laitto juoksemaan uudestaan ;) Mutta se oli päivän "piristys", muutenkin tosi hauska ja mukava "sihteerineitonen", heitti hauskoja juttuja ja sai jännityksen mukavasti laukeamaan!! =) 2087220.jpg

Nasu ei ollut Pumban suoritukseen tyytyväinen. Pumba yrittää rentoutua palkkioluunsa kanssa. Nasukin sai tosin ison ja mehevän luun, joka tosin on parvekkeella tuiskussa (meillä nääs on sellainen pieni ja nopea ja erittäin utelias pieni mies, joka varmasti syö sen jos vain käsiksi pääsee. Arvaatteko kuka?). Kuinka monen parvekkeelle on haudattu luita???

2087271.jpg