Kävästii sit parin yön reissu Joensuussa. Olipas ratkibailakas irtautuminen arjesta. Perjantaina lähettii iltapäivällä ajeleen Jannen, Nasun ja Pumban kanssa Nokialta ja koukattiin Laura ja roni kyytiin. Jyväskylässä Janne jäi sitten kyydistä ja jatkettiin hieman rauhallisemmassa seurassa matkaa.

Illalla kun saavuttiin perille... mietittii eka tovi, et mihi h*mmettii me päädyttii, mutta sitten paikka osoittautuikin tosi ihanteelliseksi paikaksi koiraseurueelle (jos vain jätetään ne miljoonat listityt ja monet miljardit nitistämättä jääneet punkit pois laskusta ). Viikonlopun aikana majatalossa (se se enemmänkin on ku hotelli/motelli) ei ollut muita vieraita kuin me. Jei!! Ja saatiin ihan rauhassa oleskella ja lämmittää saunaa kun siltä tuntu. Koiratki on nii ihkuja että tulevat loistavasti keskenään toimeen... vaikka kaikki kolme onkin uroksia. Tekee hyvää pojille opetella käyttäytyyn äijäporukassa... ja kun silmät emoilta vältti ni sillonkaan ei mitään. Mahtavaa! Etenkin tuosta omasta Nasuttimesta olen tosi ylpeä. Pumba nyt osaa (yleensä) käyttäytyä.

No, siinä perjantai iltana ei juurikaan jaksanu ku pikkase käydä kävelyllä (tappaa ensimmäiset tuhannet punkit joita möyri koirissa hirveästi) ja painua pehkuihin. Lauantai aamuna sitten pitempi lenkki, syömään isännän tekemää aamupalaa, kamat kasaan, autoon ja menoksi.

Paikanpäällä sitten ohjelman ostettuani huomasinkin että voi pärse... avoimen luokan pk colliet ja cavat on päällekkäin... oujee!! No, mutta onneks Laura esitti Pumban ja kerkes sit kuitenki tuleen vielä kuvaan mua ja Nasua. Mutta hienosti Pumba sai ERIn. Nasu käyttäytyi hienosti ja tuloksena AVK ERI2 SA. Wuhuu!! Nasun eka SA!! Roni oli hienosti NUK ERI3. 

Mahtavan päivän kunniaksi käytiin syöpöttelemässä. Ja oli muuten sen kokone annos ettei tarvinnu viikkoon syödä mitään. Illalla sitten lämmitettiin sauna ja juotiin yhdet siiterit. Oltiinkin jo sen verran väsyjä et ei meinannu millään jaksaa kipata sitä siitteriä kurkusta alas.

Sunnuntai aamuna sitten tehtiin ite aamupala kun mein isäntä edellisiltana ilmotti et ei välttämättä ole kykenevä tekeen aamupaloja.. Oli yrittäjien pippalot lauantai iltana. Mut sehän ei meitä häirinny. Naurettiinkin et saatiin tosi halvalla viikonlopuksi kokonainen talo saunoineen ja jääkaappi sisuksineen käyttöön. Ja kun koirat oltiin lenkitetty lähettiin kattoon kui pojille tänään käy kehässä. Tänään Pumba toimittikin vain seuraneidin virkaa.

Nasu oli taas eka ja hienosti AVK ERI4 SA. Wau!!! Jo toinen SA ja heti seuraavana päivänä. Joku nimeltämainitsematon leijailee vieläkin taivaissa mahtavan viikonlopun jälkeen...
Jopa mun "jättiläisPumbani" oli lauantaina ERI:n arvoinen.
Mut ohan nää kaikki kolme poikaa nii komeita että...
Roniki oli tosi hieno ja esiinty tosi hyvin ja on siinä vaan hyvä pilkullinen koiruus... minä tykkään! niii... Roni NUK ERI3.

Ja muutama kuva perään....
Nasu ja velipoika Saku PU-kehässä... (kuva Lapa)


"Meidät on vaan tänne hyljätty"

Näin me juostaan!


Eipä tässä muutaku valkkaan lisää kuvia tuonne picasaan... joten katellaan... morjens!